Læreruttalelser

Geir Stomnås

Omsorgsskolen en fagskole med unike muligheter. Dersom du har behov for å legge bak deg ting og starte på nytt så er dette skolen for deg. Mange opplever at de sitter fast i noe som trykker dem ned og som de ikke ser utgangen på. Noen har havnet opp i en slik situasjon fordi de har blitt påført vonde ting av mennesker rundt dem. Andre har selv tatt dårlige valg som har ført til at de har hatt et tøft liv. På OmsorgsSkolen vil du møte mennesker som både vil hjelpe deg ut av det som trykker deg ned og inn i et fantastisk forhold med den levende Gud.Jeg kan ikke garantere at du vil få svar på alle dine hvorfor eller at du på et øyeblikk vil få livet ditt totalt forvandlet. Men jeg kan garantere at du vil få et fantastisk spennende år. Du vil komme inn i en klasse med elever i alle aldre fra hele landet. Du vil se og kjenne Guds kraft gjøre nye ting i livet ditt. Du vil møte lærere som oppriktig elsker deg og som er villig til å sette av tid til nettopp deg. Du vil få være med i en flott menighet, der du også har mulighet til å tjene Gud og mennesker.

Derfor er jeg frimodig og sier: Invester i din fremtid  ved å sette av ett år på MBS OmsorgsSkolen.

Velkommen til en skole som vil merke deg for livet!

Berit Sundet Olsen

“Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast og la dere ikke  igjen tvinge under trelldommens åk.” OmsorgsSkolen, en fantastisk utfordring til et liv i praksis. OmsorgsSkole, alt som har navnet skole i seg handler om læring. OmsorgsSkolen er en skole som omfatter læring i eget liv. Lære å omsette egen erfaring til visdom og kunnskap. Se at Bibelen er en bruksanvisning på selve livet, ikke som bokstav, men som et liv til frihet slik som Gud vår skaper hadde tenkt det. Dette er det OmsorgsSkolen lærer. Anbefaler skolen på det varmeste.

Anne Katrine Ravnå

Det beste med å jobbe ved OmsorgsSkolen, er den nærheten og kontakten en får med elevene, når en får gå litt av veien sammen med dem.
Gleden over å se forandringen som skjer med mange av dem gjennom året,  hvordan Gud leger, gjør hel og fornyer. Dette gjør jobben som lærer og veileder utrolig meningsfull.  Det er nydelig å se mennesker gå ut etter et år på skolen, med åpent blikk og nytt mot, fordi Jesus har forvandlet deres indre og dermed hele livssituasjonen.  Skolen har en varm og trygg atmosfære som gir grobunn for læring og utvikling. Det er et privilegium å få være der både for oss som jobber der, og for elevene.